Even voorstellen


Mijn naam is Amir Katzin en ik ben werkzaam als optometrist via mijn eigen onderneming Eye for Eye. Ik heb de afgelopen 22 jaar binnen de oogzorg zowel klinische als commerciële werkervaring opgedaan binnen verschillende klinieken en winkels.

Hierdoor heb ik als optometrist zowel binnen een multidisciplinair team als zelfstandig gewerkt. Naast dat ik optometrist ben, heb ik veel ervaring binnen de low vision.  Ook heb ik al vele jaren ervaring opgedaan in het geven van trainingen aan artsen, coassistenten en opticiens. De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in het gebied van droge ogen en mensen met een traanprobleem.
Door het werken met niet coöperatieve cliënten, bijvoorbeeld de meervoudig beperkte cliënt, kan ik door mijn geduld, luistervaardigheid en observaties de hulpvraag nauwkeurig in kaart brengen om vervolgens een passende oplossing aan te bieden. Ik vind het belangrijk om cliënten goed in te lichten op over de achtergrond van hun klachten en mogelijke oplossingen.
Door mijn enthousiaste en leergierige persoonlijkheid sta ik open voor verschillende werkzaamheden en nieuwe uitdagingen.